уторак, 27. фебруар 2018.

PRESTANAK RADA NEFORMALNOG UDRUŽENJA RODITELJA NAŠE RADOSTI U SUBOTICI

OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE I ŠIRU JAVNOST

Obaveštavam članove, roditelje i širu javnost da je prestalo sa radom Neformalno udruženje roditelja Naše radosti u Subotici. Neformalno udruženje roditelja je osnovano na određeni rok i predviđeno je da deluje do momenta osnivanja Saveta roditelja Predškolske ustanove "Naša radost" Subotici.

Kako su se prema odredbama osnivačkog akta Udruženja (Deo VI), 27. februara 2018. godine stekli uslovi za prestanak rada, ovim putem, u funkciji Koordinatora konstatujem da je Neformalno udruženje roditelja Naše radosti u Subotici prestalo sa radom i želim da se zahvalim članovima, roditeljima, medijima i svima onima koji su svojim radom i podrškom omogućili rad našeg Udruženja.

Za sve informacije u vezi sa radom (nekadašnjeg) Udruženja pišite na: boris.saulic@gmail.com

Adresa elektronske pošte Neformalnog udruženja (nu.roditelja.nr@gmail.com) se gasi i neće biti u funkciji od 28. februara 2018. godine. Isto važi za sve naloge Neformalnog udruženja na društvenim mrežama i drugim onlajn servisima.

U ime svih članova NUR NR, srdačno vas pozdravljam.

Boris Saulić,
Koordinator NUR NR

Нема коментара:

Постави коментар

PRESTANAK RADA NEFORMALNOG UDRUŽENJA RODITELJA NAŠE RADOSTI U SUBOTICI

OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE I ŠIRU JAVNOST Obaveštavam članove, roditelje i širu javnost da je prestalo sa radom Neformalno udruženje rodit...