уторак, 19. децембар 2017.

DOBRA KOMUNIKACIJA I SARADNJA ZA POBOLJŠANJE RADA VRTIĆA I ŠKOLA

U ponedeljak 18. decembra, u emisiji Yu Eco televizije gostovali su članovi Neformalnog udruženja roditelja (NUR)  u cilju promocije saradnje roditelja, vrtića, škola i drugih ustanova i organizacija od značaja za razvoj vaspitno-obrazovnog sistema u Subotici.

Posle dužeg perioda ponovo postoji jasna volja za saradnjom i od strane roditelja i od strane ustanova koju je prepoznalo i resorno Ministarstvo i predvidelo osnivanje Opštinskog saveta roditelja u novom zakonskom okviru, istakla je Nataša Kustudić Nikoletić, predsednica Opštinskog saveta roditelja Subotica. O značaju dobre komunikacije govorio je i Boris Saulić, koordinator NUR, koji je ukazao na važnost zajedničkog rešavanja problema koji uključuju roditelje, zaposlene i upravu, kao i uključivanje predstavnika roditelja u rad ustanove.

Više na temu dobre komunikacije i saradnje roditelja, vrtića i škola, pogledajte u emisiji YuEco popodne na Youtube kanalu YuEco televizije:


Pozivamo vas se priključite dobroj saradnji da nam pišete sa svojim predlozima, komentarima i pitanjima u vezi sa radom Predškolske ustanove "Naša radost", kao i u vezi nedavno formiranog Opštinskog saveta roditelja.


--
NUR NR

Нема коментара:

Постави коментар

PRESTANAK RADA NEFORMALNOG UDRUŽENJA RODITELJA NAŠE RADOSTI U SUBOTICI

OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE I ŠIRU JAVNOST Obaveštavam članove, roditelje i širu javnost da je prestalo sa radom Neformalno udruženje rodit...