четвртак, 28. децембар 2017.

PONЕDELJAK 8. JANUAR 2018. – RADNI DAN?

Prošle sedmice smo kao Udruženje zaprimili nekoliko upita u vezi sa radom Ustanove u ponedeljak 8. janauara 2018. godine. Imajući u vidu da je Obaveštenjem od 13.12.2017. godine, koje je viđeno u nekoliko objekata, uprava Ustanove proglasila 8. januar za neradni dan Ustanove, pokušali smo da saznamo na osnovu čega ili zbog čega Predškolska ustanova "Naša radost" neće raditi 8. januara. Odgovor na dopis od petka 22. decembra nismo dobili, ali smo nezvanično doznali da će Ustanova ipak raditi po sličnom sistemu dežurstva kao i 25. decembra 2017. godine, odnosno u pojedinim objektima u zavisnosti od broja prijavljene dece.


Ovim putem vam skrećemo pažnju na prijavljivanje prisustva dece za 8. januar 2018. godine i savetujemo da se raspitate kod vaših vaspitača da li će objekat u koji idu vaša deca raditi 8. januara ili ćete decu voditi u neki drugi objekat.
                                                  

--
NUR NR

Нема коментара:

Постави коментар

PRESTANAK RADA NEFORMALNOG UDRUŽENJA RODITELJA NAŠE RADOSTI U SUBOTICI

OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE I ŠIRU JAVNOST Obaveštavam članove, roditelje i širu javnost da je prestalo sa radom Neformalno udruženje rodit...