четвртак, 8. фебруар 2018.

NOVI SAZIV SAVETA RODITELJA PUNR - NAKON 14 MESECI PAUZE

U svim vaspitnim grupama u mreži vrtića Predškolske ustanove "Naša radost" u Subotici, održani su roditeljski sastanci i izbor delegata (članova Saveta roditelja). Većina roditeljskih sastanka je održana pre dve nedelje, tokom januara 2018. godine, ali još uvek nije poznato kada će se održati sednica Saveta roditelja. Imajući u vidu da su se predstavnici roditelja poslednji put okupili davne 2016. godine u novembru, vrlo logično deluje pretpostavka da su brojna pitanja ostala nedorečena i da je sve više tema o kojima će diskutovati budući saziv.



Ukoliko ste izabrani za člana Saveta roditelja predlažemo da posetite stranicu FORUM SR PUNR - www.srpunr.org - koji nudi platformu za diskusiju, saradnju i razmenu iskustava među vrtićima preko izabranih delegata (članova Saveta roditelja). Budući saziv broji oko 190 delegata i biće vrlo korisno da se određene teme obrade i prodiskutuju pre same sednice (odnosno, da se delegati informišu o pojedinim temama) kako bi sednica bila prihvatljiva u pogledu trajanja, a istovremeno i efikasna.

Za sve nedoumice, pitanja i sugestije slobodno nam se obratite na:


U skladu sa osnivačkim aktom NUR NR, naše Udruženje prestaje sa radom danom osnivanja Saveta roditelja PUNR, posle toga vas molimo da pišete rukovodstvu Saveta roditelja :) Hvala na razumevanju i dosadašnjoj podršci u radu.

Svako dobro,

Koordinator NUR NR


Boris Saulić  

Нема коментара:

Постави коментар

PRESTANAK RADA NEFORMALNOG UDRUŽENJA RODITELJA NAŠE RADOSTI U SUBOTICI

OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE I ŠIRU JAVNOST Obaveštavam članove, roditelje i širu javnost da je prestalo sa radom Neformalno udruženje rodit...